Ota yhteyttä

Nallekuva on vuodesta 1981 toiminut perheyritys, jonka tunnuspiirteitä ovat varmat ja nopeat toimitusajat sekä laadukkaat kuvat. Varmimmin tavoitat meidät puhelimitse iltapäivisin. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös sähköpostitse.

Nallekuva
04940 Levanto

Puh. (09) 271 5061
info(at)n-kuva.fi

* * *
Kuvat ovat tilattavissa nettipalvelussa yleensä jo 1-2 vuorokauden kuluttua kuvauksesta. Valmiiden kuvien toimitusaika on noin viikko ja erikoistuotteiden 2 viikkoa tilauspäivästä.

Päiväkoti- ja kerhokuvaukset

Alla on malleja kuva-arkeistamme. Otamme vanhempien toivomuksesta myös sisarus- ja kaverikuvia sekä kuvia lapsesta rakkaimman lempilelunsa kanssa. Kuvat toimitetaan nettipalvelusta suoraan kotiin. Päiväkoti/ kerho jakaa vanhemmille koodit, joilla he käyvät etukäteen ilmoittautumassa kuvaukseen. Ohjelma lähettää sähköpostiin ilmoituksen, kun kuvat ovat katsottavissa ja tilattavissa palvelussamme.

Ei ole pakko tilata valmista kuvasarjaa, vanhemmat voivat valita laajasta valikoimastamme erikokoisia kuvia tai kuva-arkkeja omien tarpeidensa mukaan.  

Kuvat maksetaan verkkokaupassa joko pankkitunnuksilla tai vaihtoehtoisesti maksutavaksi voi valita laskun.

Perinteisiä kolmen 10x15 cm kuvan sarjakansioita voi tilata joko joko valkoisena tai ruskeana nettipalvelusta.

Suosittu kuva-arkkimme

Sisältää yhden n.14x20 cm kuvan ja kaksi kappaletta 10x15 cm kuvia,,joihin voitte itse valita haluamanne ilmeet joko värillisinä, mustavalkoisina tai seepiana.

malli_1_1.jpg