Ota yhteyttä

Nallekuva on vuodesta 1981 toiminut perheyritys, jonka tunnuspiirteitä ovat varmat ja nopeat toimitusajat sekä laadukkaat kuvat. Varmimmin tavoitat meidät puhelimitse iltapäivisin. Voit jättää yhteydenottopyynnön myös sähköpostitse.

Nallekuva
04940 Levanto

Puh. (09) 271 5061
info(at)n-kuva.fi

* * *
Kuvat ovat tilattavissa nettipalvelussa yleensä jo 1-2 vuorokauden kuluttua kuvauksesta. Valmiiden kuvien toimitusaika on noin viikko ja erikoistuotteiden 2 viikkoa tilauspäivästä.

Hei!

N-Kuva Ky on nykyisin Nallekuva. Olosuhteiden muuttumisen myötä palasimme takaisin Nallekuvaksi. Palvelumme  ja toimintamme säilyvät muutoksesta huolimatta ennallaan.

Emme edelleenkään kuulu mihinkään ketjuhin, olemme pieni ja joustava perheyritys, joka on sinnitellyt eteenpäin koronasta huolimatta.

Olemme saaneet kuvatilaus.fi-palvelusta paljon positiivista palautetta perheiltä. Vanhempien on helppo valita haluamansa kuvat suoraan palvelusta ilman ylimääräistä kuvien palautusta ja turhia postituksia. Tämän ansiosta pystymme edelleen pitämään kuvahinnat alhaisina.

Ei ole pakko enää ostaa perinteistä kuvaajan valitsemaa pakettia; nyt voi tilata juuri perheen tarpeisiin sopivan määrän kuvia tai lahjatuotteita monipuolisesta valikoimastamme. 

 

Kaikkien  tammikuusta 2014 eteenpäin kuvattujen lasten onnistuneet kuvat ovat nähtävissä ja tilattavissa nettipalvelussamme  normaalisti jo heti vuorokauden kuluttua kuvauksesta.

Tuotevalikoimassamme on myös canvas-tauluja, rahapusseja, olkalaukkuja, erilaisia mukeja sekä paljon kivoja lahjatuotteita mummoille ja kummeille :)

 

Nyt myymme syksyn ja kevättalven kuvausaikoja!

Kuvasarjojemme hinnat ovat edelleenkin todella edulliset, ja kuvaajillamme on vuosien ammattitaito lapsikuvauksissa. Olemme tänä päivänä harvinainen perheyritys, joka panostaa laatuun, edullisiin hintoihin ja vankkaan ammattitaitoon. Kuvaajamme puhuvat tarvittaessa myös ruotsia.

 

NYT ON VIIMEISTÄÄN AIKA VARATA ENSI SYKSYN JA KEVÄÄN KUVAUSAIKA, SILLÄ PARHAAT AJAT MENEVÄT NOPEASTI!

Soita tai lähetä meille sähköpostia, kerromme mielellämme lisää :)